Glasservice Brabant is een begrip in West- en Midden-Brabant. Volgens trouwe klanten zijn wij:

✔ Klantgericht
✔ Meedenkend
✔ Enthousiast personeel

Tocht en vocht in uw woning zijn meestal het gevolg van slechte isolatie van enkel glas of gewoon dubbelglas. Hierdoor gaat een aanzienlijke hoeveelheid warmte verloren via de ramen en kozijnen.
Het gevolg hiervan is een onnodig hoge energierekening, een ongezond binnenklimaat en dus minder wooncomfort!

Indien u kiest voor hoog rendementsbeglazing zal dit direct leiden tot een behoorlijke energiebesparing, wat bij de steeds maar verdere stijgende energieprijzen, gunstige gevolgen heeft voor uw portemonnee en wie wil dat nou niet? Hierdoor zijn de meerkosten voor extra isolatie snel terugverdiend, vooral doordat extra isoleren relatief weinig kost en u als bewoner van uw woning minder afhankelijk maakt van de steeds stijgende energiekosten.

Energiebesparing is overigens niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu: de uitstoot van CO2 wordt immers flink verlaagd. Twee vliegen in één klap dus! Het aanbrengen van hoog rendementsbeglazing is geen grote verbouwing; het kost in de meeste gevallen slechts één dag.

Kies naast de hoog rendementsbeglazing ook voor goede luchtroosters. Onze luchtroosters zijn goed afsluitbaar in zowel de winter als bij nat weer. Dat is beter voor uw gezondheid en voor uw energierekening, want door een te hoge luchtvochtigheid (door bijvoorbeeld koken en douchen) koelt uw huis af, waardoor u extra moet stoken om het warm te houden.

Ook glas herstellen in het weekend

glasherstelWij staan 24 uur per dag voor u paraat en hebben ook een weekendservice.

Neem geen risico

geen-risicoLaat de kapotte ruit in de sponning van het raam of van de deur zitten en laat de scherven liggen. Onze glaszetter ruimt het gebroken glas veilig op!

Nu schade melden
Wilt u ruitschade melden of glas bestellen? Bel gratis 0800-5554440 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!
Naam *
Invalid Input
E-mailadres *
Invalid Input
Telefoonnummer
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Vraag/Opmerking
Invalid Input

Kan ik ook besparen?

Kijk hier hoe u slim kunt investeren in uw woning door het investeren in isolatieglas.

ORCIV-gecertificeerd

ORCIV-certificaat

Naar boven