Glasservice Brabant is een begrip in West- en Midden-Brabant. Volgens trouwe klanten zijn wij:

✔ Klantgericht
✔ Meedenkend
✔ Enthousiast personeel

Wat is lek glas? Lek glas komt voor bij dubbel glas en betekent dat er vocht aanwezig is aan de binnenzijde van het isolatieglas. Een waas in de ruit is dan vaak het gevolg. Het vocht tussen de glasplaten is niet verwijderbaar en het is dan ook verstandig om de lekke ruit te vervangen.

Een oorzaak van lek glas kan zijn een fabricagefout van de fabrikant. Wanneer dit vastgesteld wordt door ons dan zorgen wij ervoor dat u van de betreffende fabrikant een nieuwe ruit krijgt. Waarbij de fabrikant in veel gevallen ook de kosten voor de montagewerkzaamheden geheel of gedeeltelijk voor zijn rekening neemt.

Een andere oorzaak is einde levensduur. Isolatieglas heeft in de meeste gevallen een fabrieksgarantie van 10 jaar omdat de kwaliteit na 10 jaar afneemt en de kans op lekkage toeneemt. De levensduur van isolatieglas is 30 jaar en is het aanbevolen om het te vervangen.

Verkeerd plaatsen door de glaszetter kan een oorzaak zijn en wanneer hiervan aantoonbaar sprake is binnen de garantietermijn van 10 jaar, dan zal de glaszetter de kosten voor zijn rekening nemen.

Wanneer de oorzaak onvoldoende onderhoud van het kozijn is waarin het isolatieglas zich bevind, dan zult u zelf de kosten voor het vervangen van het isolatieglas moeten betalen.

Ook glas herstellen in het weekend

glasherstelWij staan 24 uur per dag voor u paraat en hebben ook een weekendservice.

Neem geen risico

geen-risicoLaat de kapotte ruit in de sponning van het raam of van de deur zitten en laat de scherven liggen. Onze glaszetter ruimt het gebroken glas veilig op!

Nu schade melden
Wilt u ruitschade melden of glas bestellen? Bel gratis 0800-5554440 of vul het onderstaand formulier in. Bij ons regelt u het snel en gemakkelijk!
Naam *
Invalid Input
E-mailadres *
Invalid Input
Telefoonnummer
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Vraag/Opmerking
Invalid Input

Kan ik ook besparen?

Kijk hier hoe u slim kunt investeren in uw woning door het investeren in isolatieglas.

ORCIV-gecertificeerd

ORCIV-certificaat

Naar boven