Ik investeer slim!

Glasservice Brabant is een begrip in West- en Midden-Brabant. Volgens trouwe klanten zijn wij:

✔ Klantgericht
✔ Meedenkend
✔ Enthousiast personeel

Wist u dat hoog rendementsbeglazing 2,5 keer beter isoleert dan enkel of gewoon dubbelglas? Het gevolg hiervan is een onnodig hoge energierekening!

Het vervangen van de in uw woning aanwezige enkel glas of gewoon dubbelglas kan één van de grootste energiebesparende bijdragen leveren. Met de juiste beglazing gaat minder warmte verloren en de CV ketel hoeft minder hard te stoken. Het vervangen van enkel of dubbelglas leidt tot een aanzienlijke verlaging van uw energiekosten. Voor een gezin met 4 personen kan, bij gemiddeld verbruik, tot wel € 435,- per jaar bespaard worden!

Om te voorkomen dat het aanbrengen van hoog rendementsbeglazing directe gevolgen heeft voor uw bankrekening is door de overheid het energie bespaarfonds opgericht. Tegen een gunstige rente van (nu) 3,8% kunt u € 2.500,- tot € 25.000,- lenen, waarmee u de energiebesparende maatregelen kunt financieren.

Het geld wat u maandelijks, door een lagere energierekening, gaat besparen kan weer worden aangewend voor de afbetaling van de genoemde lening! Als dat eenmaal gebeurd is, blijft de besparingsteller doorlopen en is uw huis tevens meer waard.

Ben dus geen dief van uw eigen portemonnee en investeer in een duurzame en energiezuinige woning. Het tijdelijk verlaagde BTW tarief van 21% naar 6% op het arbeidsloon is wellicht een extra stimulans om nu te kiezen voor hoog rendementsbeglazing in uw woning!


svn rijksoverheid rabobank asn-bank

Kan ik ook besparen?

Kijk hier hoe u slim kunt investeren in uw woning door het investeren in isolatieglas.

ORCIV-gecertificeerd

ORCIV-certificaat

Naar boven